Help, Sinterklaas is het overzicht echt helemaal kwijt!

Die Sint, had hij zich zomaar verslapen! Hij had het gisteren al zo druk gehad in Den Hoorn met mensen die pakjesavond in het weekend vierden, dat hij vanmorgen nog diep in slaap was toen hij werd wakker gebeld door de verkeersagent. Helemaal het overzicht kwijt. Gelukkig wilden de collega’s van de verkeersagent Sinterklaas wel helpen, en spoedden zij hem onder begeleiding van sirenes en zwaailicht snel naar de Mariaschool.
sinterklaas politie verslapen den hoorn overzicht stress december
 
Sinterklaas is niet de enige die het druk heeft deze maand. Ik geniet altijd met volle teugen van deze periode, maar ergens vind ik het ook niet heel erg vreselijk als de beste man op 6 december weer met zijn stoomboot naar het zuiden afvaart.
Want rommeldebommel, pegeldetegel, wat een geregel is het af en toe in november en december. Cadeautjes, surprises, schoentjes die geknutseld moeten worden, sinterkaasfeestjes op je werk en oh ja, we moeten ook nog wat fatsoenlijks eten. Mijn zus zei het gisteren nog na het bakken van een -heerlijke- hartige banketletter; “Mijn hemel, ik krijg er gewoon stress van!”.
 

Geniet jij met volle teugen van de december maand?

Of is het een beetje overleven voor je? Ben je heel erg melancholisch op 1 januari omdat je nu weer een jaar moet wachten, of ben je stiekem opgelucht dat er weer wat ruimte in je agenda zit?
 

Kortom, heb je nog overzicht of ben je het volledig kwijt?

 
Omdat december toch ook een beetje ‘deelcember’ is, geef ik gratis Skype sessies weg aan stoere vrouwen die heus het hoofd wel boven water houden, maar toch ook denken, dat zou makkelijker moeten kunnen. Die wel wat meer overzicht zouden willen hebben. Zodat ze zien waar de ruimte zit en wat er losgelaten kan worden. En die ruimte eindelijk weer voor zichzelf willen claimen.
 

Wil jij ook overzicht, ruimte en een plan voor een meer tijd voor jou?

Vraag dan nu een gratis (Skype) sessie aan. Laat mij je helpen. Ik bijt echt niet. Vraag maar aan de dames die je voor zijn gegaan ;).
 
Wat doe jij om jouw decembermaand overzichtelijk te houden?
 
Liefs, Claudia
 
PS: heb je vriendinnen, collega’s, nichtjes, zussen…. die je meer tijd voor zichzelf gunt, tag ze dan hieronder stuur dit bericht door!
Enne, like je de Facebookpagina al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *