Bakkie zonder Bullshit, maar met brownie!

Kom jij ook een Bakkie zonder Bullshit drinken?

Soms, als de was zich opstapelt, je je werktelefoon het liefst uit het raam zou willen gooien, de kinderen niet achter het behang geplakt zitten maar je ze daar het liefst wel zou willen hebben; dan weet je; het enige dat nu gaat helpen is een goede bak koffie. 

Wist jij dat ik vroeger een echt thee meisje was?

Dat ik pas echt structureel koffie ben gaan drinken (nou ja, iets wat er bij in de buurt komt, want mijn cappuccino’s en lattes tellen voor sommigen niet mee als ECHTE koffie) sinds mijn kinderen zijn geboren? De momenten dat je eigenlijk iets sterkers nodig hebt dan een lauw bakkie thee, kwamen ineens veel vaker voor.

Soms sluipt namelijk een hoop bullshit in je leven. Dingen die je vreselijk vindt om te doen, waar je chagrijnig van wordt, die je met lood in je schoenen doet of waar je niet eens meer over nadenkt, omdat je denkt dat het nou eenmaal zo hoort of er toch niks anders voor je is weggelegd.

Herken je dit?

 Je houdt tig ballen in de lucht, maar eigenlijk weet je niet meer of je die wel allemaal zelf hebt opgepakt

Voor de buitenwereld heb je een perfect leven, maar diep van binnen voelt het niet zo

Van je kinderen houd je tot aan de maan en terug; maar je twijfel of je het allemaal wel goed doet met die opvoeding gaat net zo omhoog en omlaag

Tijdens een vergadering op je werk zou je het liefst willen brullen: “Hou toch op, wat een onzin allemaal!”

Je zegt ‘Sorry voor de rommel” als er onverwacht een vriendin langs komt

Het huishouden? Je worstelt je er doorheen, maar af is het nooit

Als je ‘s avonds op de bank zit kan je geen boe of bah meer zeggen

Laat staan dat er in de slaapkamer nog pap wordt gegeten

Je hebt helemaal nergens meer tijd voor, laat staan voor jezelf

 

Het lijkt er op dat de bullshit je leven heeft overgenomen.

In plaats van dat je actief zelf aan het stuur zit van je leven, heb je het gevoel dat het je allemaal maar overkomt. Dat anderen jouw keuzes maken. Dat je dag gevuld is met onzin activiteiten waar je geen ene moer aan vindt, maar die je nou eenmaal toch moet doen. Toch?

Ik ben er van overtuigd dat jij die rotzooi niet nodig hebt in je leven. 

Dat er dingen zijn waar je nu meteen afscheid van kunt nemen. Omdat ze niet bij jou horen. Omdat ze je niet meer dienen. Omdat ze je in de weg staan om je dromen waar te maken. Omdat ze in jouw leven zijn gekomen zonder dat jij daar om hebt gevraagd.

Omdat het gewoon bullshit is.

Ik stel daarom voor dat jij en ik heel snel een bakkie koffie gaan drinken samen. Gewoon, omdat het kan, en omdat jij daarvoor kiest. Omdat jij wilt afrekenen met al die onzin. Je ruimte wilt maken voor al die dingen waar je wel zelf voor kiest en die wel de moeite waard zijn.

Mag ik je daarom uitnodigen voor een Bakkie zonder Bullshit?

Bakkie zonder Bullshit is gewoon bij mij thuis.  Ik bak zelf een flinke plaat heerlijke brownies (en kenners weten, die wil je niet missen) en vertel je onder het genot van een cappuccino of theetje minimaal 3 gouden tips hoe jij diezelfde dag nog afscheid kunt nemen van onzin die je in de weg zit,  en om je tijd te besteden aan wat je lief is. Niet alleen gezellig dus, maar je hebt er ook nog wat aan. 

Wil jij ook een bakkie zonder bullshit komen drinken? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en druk op Betalen. Heb je betaald? Dan ben je zeker van je plek, een goede bak koffie EN je brownie.

Jouw investering voor deze gezellige ochtend is maar €10,-. Je bent er toch wel bij? De eerstvolgende bakkie zonder bullshit is op woensdagochtend  6 juni  a.s. van 10 tot 11.30u.

Liefs, Claudia

 

P.S.: Oke. Het plaatje is van een koffie vol met bullshit. Maar ik vond hem te cool om niet aan je te laten zien ;).

Totaal: € -