Ervaringen

Jij wilt natuurlijk weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Snap ik. Ik ga ook niet zomaar met iedere wildvreemde in zee. Zeker niet wanneer ik iemand mee moet laten kijken naar de dingen die belangrijk voor me zijn, en die ik misschien liever niet  laat zien. Want ik ben vast de enige met dat probleem, en wat zullen anderen wel niet van me vinden als ze weten dat dit bij mij niet goed loopt? 

Think again. Niemand is perfect. Bij negen van de tien mensen is het een rommeltje. In hun huis, in hun hoofd, in hun hart. En dat geeft helemaal geen ene moer. Maar naar is het wel. Want het kan ook anders. Als jij de eerste stap maar zet. Met je sores aan de slag, daar is lef voor nodig.

Lees hieronder hoe mensen die die eerste stap hebben gezet om met mij te gaan werken, dat hebben ervaren.

be brave studio claver

Wat deze lefvrouwen over mij zeggen:

 

“Het is alsof je in mijn hoofd kruipt met je verhalen, en daar moet ik dan zo om lachen dat het veel makkelijker is om het gewoon te gaan doen”.

V.

“Ik kijk iedere week weer uit naar de nieuwe oefening. Het is allemaal zo herkenbaar! Er zitten echt een aantal eyeopeners tussen, daar kan ik echt wat mee.

E.

“Als je het zo bekijkt, is het eigenlijk heel simpel. Maar dan moet wel iemand even tegen te zeggen dat je het zo kunt bekijken, en dat het niet erg is dat je dat eerder zelf niet zag. En dat doet Claudia.”

L.

“De gratis introductie sessie van Studio Claver heeft mij al enorm veel grip en handvaten gegeven. Het heeft mij ook laten zien dat Claudia veel kennis en tips heeft om je verder te helpen weer wat overzicht te krijgen in je leven op allerlei gebieden, zoals de kids, werk, huishouden, vrije tijd, etc. En heel belangrijk om jezelf en je eigen passies en interesses weer terug te vinden. Dank Claudia!”

A.

Wat ze nog meer zeggen:

“Ik ben een beetje sprakeloos van je tekst. Het is heel confronterend om te lezen dat ik niet de enige ben die als laatste ontbijt (snel snel onderweg), omdat de kids nou eenmaal voorgaan. En dat je alles hebt om gelukkig te zijn, en dat je je toch neerslachtig voelt soms. Het is fijn om te weten dat er veel meer mensen zijn die hier mee rondlopen, dat maakt het makkelijker om er mee aan de slag te gaan.”

A.

“Haha, wow, wat kan en weet jij eigenlijk niet?!”

M.

“Claudia biedt een goed luisterend oor en denkt praktisch mee. Ik heb veel aan haar advies gehad. Daarbij heeft ze een hele leuke schrijfstijl. I like🙌!”

M.

“Ik vind het zo heerlijk dat het bij jou soms ook lekker in de soep loopt. Dat maakt je een heerlijk wijf om mee te sparren.”

E.

“Claudia is in staat om groots en meeslepend te denken, ze laat je zien waar je guts verstopt zitten, en ze trekt ze er uit bij je. Dat doet ze namelijk bij zichzelf ook. En daar is heel veel lef voor nodig.”

M.

 

Hoeveel lef heb jij? Wil je het me laten zien in een gratis Skype-sessie?

Yes, ik wil graag zo'n gratis sessie!