Schrijf je Droom

Heb jij het gevoel dat je leven jou maar overkomt, zonder dat je daar zelf invloed op hebt?

Voel je je onrustig, uitgeblust, verdrietig, gefrustreerd, en heb je een kort lontje?

Liggen je dromen van vroeger in de ijskast, te wachten op later, als het weer beter is, je meer geld hebt, meer tijd of de kinderen groot zijn?

Lukt het je met geen mogelijkheid om tijd voor jezelf te creëren, omdat je de waan van de dag en alles en iedereen voor laat gaan?

Ben jij de sluitpost op je eigen ‘geluks’begroting?

Doe dan nu mee aan mijn programma Schrijf je Droom!

Flachovatereza / Pixabay

 

Is het antwoord op 1 of op al deze vragen ja?

Hoe zou jij het vinden om voor eens en voor altijd af te rekenen met dat gevoel?

Hoe zou het voor je zijn als je eindelijk je droom zo concreet ging uitwerken, dat je voelt dat het dit keer wel gaat lukken?

Dat je binnen twee weken het verschil merkt?

Omdat je je minder onrustig, gestresst, gefrustreerd en ontevreden voelt?

Wil jij dat ook?

Mijn spiksplinternieuwe programma “Schrijf je droom!” gaat jou helpen je droom te verwezenlijken. Je pakt je droom weer van de plank, blaast het stof er af. Die droom gaat uitkomen, let maar op. Het enige wat je nodig hebt is een fijne pen en mooi papier.

 

 

In het programma “Schrijf je droom” ga je stap voor stap jouw route naar je droomleven beschrijven. Ik ben jouw persoonlijke projectmanager, schrijftrainer en motivatiecoach in 1. Alles wat ik weet, mag je bij me komen halen. Echt alles. En als schrijvende psycholoog met jarenlange ervaring als (project)manager en moeder van twee kinderen, kan ik je zonder bescheidenheid zeggen dat dat ‘alles’ behoorlijk veel is. Dat mag je allemaal bij me komen halen, als je meedoet aan het programma.

Nu denk je: “Ik heb daar helemaal geen tijd voor.”

Dat heb je wel, want de opdrachten mag je op je eigen moment, in je eigen tempo doen.

Je denkt ook: “Hallo, Delft is veel te ver weg.”

Daarvoor is Skype, FaceTime, Whatsapp video, de telefoon en oh ja, de auto uitgevonden voor als je echt een schop onder je kont nodig hebt. Die kom ik dan namelijk gewoon brengen.

“Dat kan ik vast niet betalen, is dat niet veel te duur?” 

Wat denk je dat het kost als je burn-out raakt? Ziek wordt van de stress, van de frustratie die in je lijf gaat zitten? Dat kost, kan ik je zeggen, veel en veel meer. En niet alleen in harde pegels. Bovendien, als je dat wilt mag je in termijnen betalen.

“Schrijven, dat heb ik toch al op school geleerd?”

Dat klopt als een bus (normaal gesproken dan). Ik ga jou daarom niet leren hoe je moet schrijven, maar waarom en waarover je moet schrijven.

“Hoe gaat schrijven mij dan helpen?”

Je mag het eerlijk weten, ik heb een schurft hekel aan mood-boards. Ik heb daar helemaal niks mee. Zal wel jaloezie zijn: ik ben niet handig met plaatjes en knutselen.

 

Als ik het kan, kan jij het ook

 

Waar ik wel handig mee ben, is woorden. Zinnen. Het tussen de regels doorlezen. Richting geven aan dingen met schrijven. Ik weet daarom zeker dat schrijven jou gaat helpen bij het waarmaken van je droom. Bij het maken van een plan, waar je je aan houdt. Ik zeg dat niet zomaar; ik zeg dat omdat het voor mij ook zo heeft gewerkt. En als ik het kan, kan jij het ook.

 

Omdat ik bezig ben mijn programma schrijf je droom om te bouwen naar een nog mooier en effectievere training (lees er hier meer over), kun je nog maar korte tijd instromen in de huidige versie; namelijk tot het einde van het jaar. Als je je voor 1 januari 2018 aanmeldt voor Schrijf je droom, krijg je maar liefst  20 % korting op de totaalprijs. Je kunt kiezen uit het kickstart-pakket, het online programma of het 1- op -1 VIP programma. Net wat jij nodig hebt. Net wat jij prettig vind.

En net waar jij van droomt.

 

Je kunt kiezen uit de volgende drie varianten: Online, Kickstart, of VIP – Alles d’er op en d’eraan.

 

Clavertjes zaaien: Online je droom schrijven

 

Het online traject start er mee dat ik je (door middel van) een vragenlijst het hemd van het lijf vraag: wat sluimert er bij jou, waar loop je tegen aan, waar droom je stiekem al heel lang van? Hoeveel ervaring heb je al als het gaat om schrijven?

 

Op basis van jouw input krijg je daarna krijg je gedurende 3 maanden iedere week een (gepersonaliseerde) opdracht in je mailbox, die je op je eigen moment en in je eigen tempo kunt uitwerken. De opdrachten heb ik ontwikkeld op basis van mijn ervaring met cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, motiverende gespreksvoering, provocatief coachen, no-nonsense schrijven -hoe schrijf je beter en hoe kom je in je schrijfflow-, mindmappen, projectmanagement, loopbaanbegeleiding, en nog veel meer waar ik je niet mee zal vermoeien ;).

 

Als je klaar bent plannen we een Skype sessie, zodat ik je kan helpen de laatste puntjes nog even op de i te zetten.

 

Je investering voor “Online je droom schrijven” bedraagt t/m het einde van dit jaar €150,- incl. BTW. Daarna kan je niet meer instromen.

 

Jouw tijdelijke investering voor Online je droom schrijven:

nu van €150,- voor maar €120,- inclusief BTW!

 

Kickstart Claver: Geef een kickstart aan je droom!

 

Het pakket Geef een kickstart aan je droom begint weer met de hierboven genoemde vragenlijst. Op basis van jouw input bespreken we in een kickstart sessie van een uur via Skype of FaceTime, wat jij nodig hebt om de contouren van je droomplan neer te zetten. Je krijgt daarna van mij 4 of 5 persoonlijke opdrachten per e-mail, die je gaan helpen om je droom op paper te zetten. Als je alle opdrachten hebt uitgevoerd (dat mag op je eigen moment en in je eigen tempo), krijg je van mij in een afsluitende Skype sessie tips en trucs om je plan nog concreter te maken, zodat je er meteen mee aan de slag kan.

 

Je investering voor het Geef een kickstart aan je droom -pakket bedraagt t/m het einde van dit jaar €250,- inclusief BTW. Daarna kan je niet meer instromen in deze versie van het programma.

 

Jouw tijdelijke investering voor Geef een Kickstart aan je droom:

nu van €250,- voor maar €200,- inclusief BTW!

 

Een veld vol Clavertjes: Alles wat je nodig hebt op weg naar je droom! – VIP

 

In het programma Alles wat je nodig hebt op weg naar je droom -VIP, help ik jou met alles wat ik je maar kan bieden om het plan voor jouw droom zo op papier te krijgen dat het niet anders kan dan slagen. In dit programma ben ik jouw persoonlijke projectmanager, schrijfcoach, psycholoog en motiverende teamgenoot.

Dit programma bestaat uit 20 persoonlijke opdrachten die jou gaan helpen je droom in kaart te brengen. We starten met een Skype sessie waarin jij de contouren voor je droom gaat neerzetten, ik geef je tips, trucs en hulp bij de structuur. Gedurende het programma houden we nog 6 (!) keer zo’n persoonlijke sessie, en krijg je maandelijks persoonlijke feedback van mij op je opdrachten. We sluiten dit programma af met een persoonlijke sessie naar  keuze via Skype, live 1-op-1 of in een groep met andere deelnemers aan het programma.

 

Jouw tijdelijke investering voor het 

Alles wat je nodig hebt op weg naar je droom programma:

nu van €995,- voor maar €796,- inclusief BTW!

 

Bij alle drie de programma’s weet je na afloop;

 

–  Hoe je gebruik kan maken van schrijven om je leven richting te geven

–  Waarom je moet beginnen met schrijven en moet stoppen met mood-boards maken 😉

–  Hoe je je plannen zo concreet maakt dat ze niet kunnen mislukken

–  Of jouw droom haalbaar is of niet, en wat je moet doen om daar te komen

–  Hoe je een dip-moment op weg naar je droom kunt opvangen

–  Hoe is het om je droom te leven in plaats van je leven te dromen.

 

 

Ik weet zeker dat je na afloop van het programma stuitert van de energie, en al op weg bent om je droom waar te maken. Dat is geen gladde marketingtekst van mijn kant, maar puur gebaseerd op mijn eigen ervaring; ik heb het afgelopen jaar de sprong gewaagd, en ben mijn droom gaan leven. Dat heb ik alleen maar kunnen bereiken door mijn pen op te pakken en te gaan schrijven. En man, wat is het een fijn gevoel.

 

Grijp nog snel je kans en begin nog voor het nieuwe jaar met het waarmaken van je droom. Waarom zou je immers wachten tot 1 januari?

Klik HIER om je in te schrijven.

Schrijf je met me mee?